Széchenyi Terv Plusz


Simon Gym versenyeredményei - WFC VILÁGBAJNOKSÁG Milánó

2017. november 4-én és 5-én a World Fighter Corporation rendezett világbajnokságot Milánóban ahol a Simon Gym F.S.E. egyesületét Radics Róbert képviselte és ismét világbajnoki győzelmet szerzett.

Radics Róbert thai box szabályrendszerbe indult, amely a legkeményebb küzdelmi elemeket is megengedi, könyök és térd technikák alkalmazása teljes erőből – 71 kg súlycsoportba.

A selejtezőben technikai fölénnyel aratott győzelmet francia ellenfelével szemben.

A döntőben egy olasz ellenfelet kapott, aki sérülés miatt feladta a küzdelmet ezzel a sportolónk idén másodszor lett világbajnok. (júliusban a WFM szervezet világbajnoki övét nyerte meg Rómában). A versenyre Tóth Richárd edző kísérte el, de csapatunk kiváló segítséget kapott Rehák György mestertől, aki nem csak versenyen állt mögöttük.

Mindenkinek köszönjük a segítséget és a támogatást! Köszönjük a szervezőknek, a csapattagoknak, a támogatóknak, Fertőszentmiklós városának és polgármesterének. Külön köszönetet mondunk a győri Unicentrál Bulls Thai Box és Kick-Box Klub edzőinek és versenyzőinek, hogy segítették a felkészülésünket - mondta Simon László vezető edző.

Felkészítők: Tóth Richárd, Simon László, Sörtély Zoltán



Kapcsolódó dokumentumok

Fertőszentmiklós Város weboldala 1. kép Fertőszentmiklós Város weboldala 2. kép Fertőszentmiklós Város weboldala 3. kép Fertőszentmiklós Város weboldala 4. kép Fertőszentmiklós Város weboldala 5. kép Fertőszentmiklós Város weboldala 6. kép Fertőszentmiklós Város weboldala 7. kép Fertőszentmiklós Város weboldala 8. kép Fertőszentmiklós Város weboldala 9. kép