Széchenyi Terv Plusz


Simon Gym versenyeredménye - WFC International Championship

A Simon Gym Sportegyesület részt vett 2018.03.24. és 2018.03.25. között a WFC szervezet versenyén, Baján. Szombaton a selejtező mérkőzések, vasárnap a döntők kerültek megrendezésre.

A gyermek kategóriában Kiss Ádám lowkick light kategóriában negyedik, K1 light kategóriában első helyet szerzett. Testvére, Kiss Dávid lowkick light-ban szintén negyedik, K1-ben pedig nagy csatában a második helyet szerezte meg. 

Simon Rózsa kemény mérkőzést vívott. Megérdemelten lett aranyérmes.

A felnőttek között Németh Krisztián K1 szabályrendszerben megnyerte az elődöntőt, de sajnos megsérült és nem tudott kiállni a döntőre, így ezüstérmet szerzett.

Németh Márk és Windisch Zoltán ugyanabban a súlycsoportban és szabályrendszerben indultak, ahol Márk a harmadik helyet szerezte meg, Zoli pedig nagy csatában lett második.

Németh Szilvia az elődöntőt magabiztos bunyóval megnyerte. A döntőben is tisztesen helyt állt, de sajnos most nem sikerült megszereznie az aranyérmet.

Simon László 4 év kihagyás után, felnőtt és veterán kategóriában is tatamira lépett. A veterán kategóriát nagy fölénnyel nyerte, a felnőttek között pedig egy nagyon szoros mérkőzésen maradt le a döntőről, így bronzérmes lett.

Gratulálunk a versenyzőknek!

Felkészítő edzők: Tóth Richárd, Molnár Sándor, Simon László