Simon Gym versenyeredményei - Europen Open III Zalaegerszeg 2018.04.14.

A Simon Gym csapata Zalaegerszegen az Europen Open III elnevezésű versenyen vett részt

A csapatot Kiss Ádám, Kiss Dávid, Németh Márk, Windisch Zoltán képviselte kicklight kategóriában.  

Kiss Ádám lépett ringbe elsőként. Két évvel idősebb ellenfele kihasználta Ádám hibáit. Ádám nagyot küzdött, de ellenfele megérdemelten nyert. Ádámnak így az ezüstérem jutott.

Ádámot testvére, Dávid követte a ringben. Ellenfele nem törődött vele, hogy ez light-contact és teljes erejű technikáival fölénybe került. Az elveszített első menet után a második menet elejét is az ellenfél dominálta, de a menet végén Dávid óriási hajrát indított és az utolsó fél percet nagyon meggyőzően megnyerte. Sajnos a hajrá túl későn érkezett és így nem sikerült kiharcolni az extra menetet. Dávid így nem jutott döntőbe, bronzéremmel zárta a versenyt.

Németh Márk koncentrált, éles és összeszedett volt már a beütés során is. Ezt a formáját a ringben is tudta hozni és tanári bunyóval hozta az első menetet. A második menetben agresszívan támadó győri ellenfele rátett egy lapáttal és kiegyenlített második menetet láthattunk, de Márk megérdemelten nyert és így aranyérmes lett.

Zoli szintén pontozással hozta a meccsét. Teljesítménye sajnos messze elmaradt a Milánóban látottaktól, de toló rúgásaival többször sikerült megállítania vehemensen támadó ellenfelét és behúzta a győzelmet.

Az egyesület köszöni a felkészítést az edzőiknek, Simon Lászlónak, Molnár Sándornak és Tóth Richárdnak, valamint köszönetet mondanak a támogatóiknak, akik biztosítják a klub stabil hátterét!



Tovább a teljes oldalra