Széchenyi Terv Plusz


Simon Gym versenyeredménye - Harcosok éjszakája 2018.10.06

2018 október 6-án az egyesület kiválósága Radics Róbert egy színvonalas, jól szervezett gálán lépett szorítóba profi thaibox szabályrendszerben a Re-gym versenyezője, Ali Moradkhani ellen.

Simon László, az egyesület vezetője a következőket mondta el a versenyről: 


"Robi első menetet szépen irányította, ügyesen bunyózott. Második menetet is szépen kezdte, de a második felére megtorpant és nem tudott kibontakozni. Sajnos ez volt jellemező a harmadik menetre is. Így megosztott pontozással vesztett. 

Robi szavait idézve: Meccs nagyon szoros volt az elejétől a végéig. Én úgy éreztem nem jött ki belőlem amit akartam. Elkapkodtam, hezitáltam. Többet találtam kézzel - térdel, de az ő találatai viszont sokkal látványosabbak voltak.

Gratulálunk Alinak a győzelméhez!

Köszönjük Hatvan Ferencnek a lehetőséget!

Köszönjük támogatóinknak, edzőtársaknak, Sörtély Zoltán erőnléti edzőnek, Tóth Richárdnak és nem utolsó sorban az Unicentrál Bulls csapatának és Basának a sok segítséget!

Edzők: Tóth Richárd , Sándor Molnár Simon László Simon "



Kapcsolódó dokumentumok

Fertőszentmiklós Város weboldala jpeg Kép 1 Fertőszentmiklós Város weboldala jpeg Kép 2 Fertőszentmiklós Város weboldala jpeg Kép 3 Fertőszentmiklós Város weboldala jpeg Kép 4 Fertőszentmiklós Város weboldala jpeg Kép 5 Fertőszentmiklós Város weboldala jpeg Kép 6 Fertőszentmiklós Város weboldala jpeg Kép 7 Fertőszentmiklós Város weboldala jpeg Kép 8 Fertőszentmiklós Város weboldala jpeg Kép 9