Széchenyi Terv Plusz


Simon Gym sporteredményei - WFC K1 magyar bajnokság Baján

2018. október 20-án tartotta a WFC szervezet a K1 magyar bajnokságot Baján. A színvonalas rendezvényen népes mezőny gyűlt össze és a kilátogató nézők remek meccseket, jó versenyzőket és látványos KO-kat láthattak.

A versenyről az egyesület vezetője számolt be:

Windisch Zoli -60 kilóban, K1 szabályrendszerben egy nagyon jó debreceni ellenfelet kapott. Kemény, férfis mérkőzést vívtak, veszélyes ütésváltásokkal. Az első menetben az ellenfél volt a jobb, a második nagyon szoros volt, de Zoli egy kicsivel jobb volt. A harmadik menetet meg kellett volna nyerni a győzelemhez, de az ellenfél jobban bírta kardióval, több támadást indított. A menet utolsó másodperceiben a debreceni harcos hatalmas rohamot indított, amivel egyértelműen elvitte a menetet és vele a győzelmet is.

Németh Krisztián egy nagyon erős és rutinos versenyzőt kapott ellenfélnek. Az ellenfél elkapta Krisztián rúgásait és megkontrázta. Krisztián emiatt leblokkolt és nem tudta a saját bunyóját csinálni. Sajnos a menet a végén egy hosszú, pontos, villámgyors jobb egyenes eltalálta, és nem tudta tovább folytatni a küzdelmet.

Németh Márknak K1-ben nem volt a súlyában ellenfél, ezért K1 lightban indult. Az ellenfelét tanári módon leiskolázta és végig kézben tartotta a mérkőzést. Kézzel, lábbal és térdesekkel is szépen talált. Testen, fejen változatos technikákat és kombinációkat alkalmazva nem adott esélyt az ellenfélnek a győzelemre.

Köszönjük Mezőfi Andrásnak, a WFC magyarországi elnökének a színvonalas jó versenyt, amit szerveztek Baján. Köszönjük edzőinknek, Simon Lászlónak, Tóth Ricsinek, Molnár Sándornak a felkészítést és támogatóinknak a segítséget!



Kapcsolódó dokumentumok

Fertőszentmiklós Város weboldala jpeg Fertőszentmiklós Város weboldala jpeg Fertőszentmiklós Város weboldala jpeg Fertőszentmiklós Város weboldala jpeg Fertőszentmiklós Város weboldala jpeg Fertőszentmiklós Város weboldala jpeg Fertőszentmiklós Város weboldala jpeg