Széchenyi Terv Plusz


Simon Gym FSE sporteredményei

Salgó Fight Night - 2019.09.28. Salgótarján

"Szombaton csapatunk zászlóvivője Radics Róbert Salgótarjánban profi Thaibox szabályrendszerben - 70 kg-ban mérkőzött meg. Robinak nehéz dolga volt, mert a helyi rutinos ellenféllel, Bódi Istvánnal nézett szemben. A dolgot tovább nehezítette, hogy az egész csarnok egy emberként az ellenfelet buzdította aki ebből plusz erőt tudott meríteni. 

Első menetben az ellenfél kiismerése volt a cél, kerülve a nagy adok-kapokat. Második menetben már keményen bele kellett állni az ellenfél támadásaiba, sőt megelőzni, irányítani őt. Pontok alapján már Robi vezetett, de nem bízva a véletlenre teljesen rákapcsoltunk, így Robi győzelme egyértelművé vált." - Nyilatkozta Simon László, Robi edzője.

A Simon Gym csapata köszönetet mond támogatóinak, Kövesi Tibinek a rendezvény szervezőjének, továbbá Robi csapattársainak, és az összes edző kollégának: Molnár Sándornak, Tóth Ricsinek, Bugyik Gyuszinak és Molnár Lászlónak!



Kapcsolódó dokumentumok

Fertőszentmiklós Város weboldala Fertőszentmiklós Város weboldala Fertőszentmiklós Város weboldala Fertőszentmiklós Város weboldala Fertőszentmiklós Város weboldala Fertőszentmiklós Város weboldala Fertőszentmiklós Város weboldala Fertőszentmiklós Város weboldala Fertőszentmiklós Város weboldala