Széchenyi Terv Plusz


Simon Gym Sporteredményei

WMAC Weiz Open Ausztria - 2019.12. 07.

A Simon Gym beszámolója:

2019. december 7-én a WMAC szervezet színes nemzetközi versenyén vettünk részt Ausztriában, Weizben.

Csapatunkat Török Balázs, Árpási Barnabás és Radics Róbert képviselték.

Elsőként Balázsunk mérkőzött light contaktban egy ukrán versenyzővel. Nem tudta hozni azt a dinamikus, technikás bunyót, amit edzésen megszoktunk tőle. Hagyta magára húzni az ellenfelet, aki mindig kezdeményezett, és az adok-kapokból is jobban jött ki sajnos.

Balázsunk így ezüstérmes lett.

Kick lightban ellenfele nem állt ki ellene, így az ő kezét emelték a magasba. Nagyon sajnáltuk, mert az előző vereség után jó lett volna újra tatamira lépni, hogy Bazsink megmutathassa, mit is tud valójában.

Tatamis, technikás, fél erejű szabályrendszerek mellett párhuzamosan a ringben is zajlottak a mérkőzések. Ringet a teljes erejű ütések, rúgások jellemzik, ahol elsőként Barnabásunk következett K-1 kategóriában. Ellenfelünk egy Ausztriában elő török fiatalember volt.

Mérkőzés előtt nem volt elég időnk sem a bemelegítésre, sem a " beütésre", de Barna nagy jelentőséget nem tulajdonítva a dolognak, határozottan lépett be a ringbe, ahol egy kőkemény küzdelemben győzte le török ellenfelét.

“Nagyon örülök a győzelemnek, de bevallva kicsit izgultam, hisz kor- és súlycsoportot is váltottam felfelé, valamit K-1-ben is ez volt az első mérkőzésem. A thaibox a kedvencem, de most ott nem volt ellenfelem, így edzőimmel megbeszélve a K-1-et vállaltuk be.” - nyilatkozta Barna a mérkőzése után.

Harmadikként rutinos, és legeredményesebb harcosunk, Radics Róbert lépett kötelék közé.

Robink is K-1 ben mérkőzött, ahol először osztrák, másodjára mongol, majd a döntőben egy Ausztriában elő török ellenfelet győzött le tudatos, határozott bunyójával.

“Az első mérkőzésem tűnt a legnehezebbnek, mert kicsit bizonytalan voltam. Három heti megfázás után nem voltam top formában. Az osztrák fiút erősnek éreztem, de rendre megállítottam a támadásait. Második meccsemen a mongol fiú is erősen kezdett, de egyeneseim, horgaim redre találtak. Az orrát sokszor sikerült eltalálni, amit orrvérzés követett. A bíró ezért idő előtt beszüntette a mérkőzést, így technikai KO-val győztem. A döntőben a technikás, rutinos török fiúval kellett felvennem a harcot. Tudtuk, hogy ügyes, így én kezdeményeztem és irányítottam a bunyót.

Nem hagytam egy pillanatra sem, hogy fölém tudjon kerekedni.” - nyilatkozta Robi a díjátadó után.

Gratulálunk versenyzőinknek!

Edzők: Molnár Sándor, Tóth Richárd, Molnár László, Bugyik György és Simon László.



Kapcsolódó dokumentumok

Fertőszentmiklós Város weboldala Fertőszentmiklós Város weboldala Fertőszentmiklós Város weboldala Fertőszentmiklós Város weboldala Fertőszentmiklós Város weboldala Fertőszentmiklós Város weboldala Fertőszentmiklós Város weboldala Fertőszentmiklós Város weboldala Fertőszentmiklós Város weboldala Fertőszentmiklós Város weboldala Fertőszentmiklós Város weboldala Fertőszentmiklós Város weboldala Fertőszentmiklós Város weboldala