Széchenyi Terv Plusz


FELHÍVÁS FERTŐSZENTMIKLÓSI FELELŐS ÁLLATTARTÓK RÉSZÉRE

A Magyar Falu Program keretében Felelős állattartás elősegítése (MFP-FAE/2021) című pályázati kiírás keretében az Önkormányzat támogatást igényelhet, hogy segítséget nyújtson a nem kívánt állatszaporulat mérséklésének előmozdítására.

Az Önkormányzat előzetes igényfelmérés céljából 2021.06.30-ig a fertoszentmiklos@fertoszentmiklos.hu email címen írásban várja a fertőszentmiklósi lakosú kutya / macska tulajdonosok jelentkezését, akik szeretnék

kutyájuk és/vagy macskájuk Dr. Kirisits Béla állatorvos (9431 Fertőd, Kovács köz 1.) által elvégzett

• ivartalanítását és

• kizárólag veszettség elleni összetevőt tartalmazó monovalens védőoltását és/vagy

• transzponderrel (mikrochippel) történő megjelölését (utóbbi kizárólag ebek esetében lehetséges).

A jelentkezéskor kérjük megadni az alábbiakat:

Állattartó neve, elérhetősége (cím, telefonszám), kutya/macska neme (szuka/kan vagy nőstény/kandúr), kutya súlya (40 kg feletti vagy alatti), mikrochip igény.

A beavatkozás az állattartó számára ingyenes, a beavatkozást az Önkormányzat finanszírozza a pályázati támogatás segítségével. A beavatkozás finanszírozása kizárólag nyertes pályázat esetén valósul meg! A pályázat kizárólag kellő számú jelentkező esetén kerül benyújtásra. Túligénylés esetén előfordulhat, hogy nem minden beavatkozás tud támogatásból megvalósulni. Erről a jelentkező állattartókat az Önkormányzat értesíteni fogja.

A pályázat benyújtásához az állattartó vállalja a Kiírás 8. sz. melléklete szerinti Állattartói hozzájáruló nyilatkozat és a 9. sz. melléklete szerinti Igényfelmérő ív kitöltését, aláírását, valamint hozzájárul a mellékletekben szereplő adatok megadásához.

Dátum: Fertőszentmiklós, 2021. május 12.

Tisztelettel:

Horváth Tibor

polgármester

A pályázati kiírás elérhető: https://cdn.kormany.hu//uploads/sheets//a/aa/aae/aae374b2aec71d7f3e168b873f4d498.pdf



Kapcsolódó dokumentumok

Fertőszentmiklós Város weboldala pdf Felhívás- tájékoztatás Fertőszentmiklós Város weboldala pdf 8. számú melléklet Fertőszentmiklós Város weboldala pdf 9. számú melléklet