Széchenyi Terv Plusz


Irány az I. osztály!

GRATULÁLUNK a Fertőszentmiklós Esport tagjainak.

‼ A Csapat élt az utolsó esélyével, feljutás az eredménye ‼

Az elmúlt héten az utolsó két fordulót éllovasként várta Csapatunk. Sajnos azonban ezen a két mérkőzésen mélyen tudásunk alatt és (véleményem szerint) görcsösen játszva a megszerezhető 6 pont helyett, mindösszesen 1 pontot szereztünk. Mivel azonban ellenfeleink a Goalhub Hungary és az SC Sopron Esport begyűjtötték a maximális pontszámokat, így helycsere történt a tabellán és harmadikként zártuk a pontvadászatot. Ez azt jelentette, hogy kaptunk egy utolsó lehetőséget, hogy feljussunk az 1. osztályba. Rendkívül csalódottak voltunk, de túl kellett tennünk magunkat ezen a fiaskón.

Az osztályozón kiderült, hogy a feladat nem volt kisebb, mint a legfelső osztályból a Vasas e-Sport csapatát kellett hozzá legyőznünk egy kétmérkőzéses találkozón.

Ezen a hétvégén tehát következett a mindent eldöntő két mérkőzés.

1️⃣ Az első mérkőzésen hátrányba kerültünk, azonban Szakács L. góljával egyenlítettünk, így 1:1-es eredménnyel készültünk a második menetre.

2️⃣ A következő mérkőzésen sajnos ismét hátrányba kerültünk, viszont egy a Vasas kapuja előtti kavarodás után Rezes B. eszmélt leghamarabb, és a védők gyűrűjében felvarrta a labdát a kapu felső sarkába. Itt is 1:1 a vége!

3️⃣ Mivel a 2 mérkőzés nem hozott győztest, ezért következett, a mindent eldöntő harmadik mérkőzés. Itt sokáig 0:0 volt az eredmény, azonban egy nagyszrű helyzetfelismerés után Kurdi L. megszerezte a vezető és mindent eldöntő találatot, így 0:1-re megnyertük a találkozót, így az osztályozón győzve a következő szezonban az első osztályban indul csapatunk!


Kapcsolódó dokumentumok

Fertőszentmiklós Város weboldala