Tájékoztató a Simon Gym Europen Fight Games IIl l. Nutu Team Fight Night versenyről és gáláról

A Mai nap egyesületünk Mosonmagyaróváron az Europen Fight Games versenyen és az l. Nutu Team Fight Night gálán vett részt.

Europen Fight Games IIl

             l. Nutu Team Fight Night

        Mosonmagyaróvár 2022.06.25.

A Mai nap egyesületünk Mosonmagyaróváron az Europen Fight Games versenyen és az l. Nutu Team Fight Night gálán vett részt.

Versenyzőink, az Europen Fight Games versenyén, mind K-1 light kategóriában indultak, és a következő eredményeket érték el:

      Ősze Flóra l.hely

      Roman Kaprowski l.hely

      Fodróczy Anna ll.hely

      Csiszár Kornél ll.hely

Az esti gálán, Török Balázs WFL szervezet profi K-1 magyar bajnoki övért mérettetett meg 5x1.5 percben. Győzelem sajnos nem sikerült, Balázsnak most az ezüstérem jutott.

" Egy rendkívül fiatal, illetve nagyon kevés rutinnal rendelkező csapattal indultunk a délutáni versenyen. Flórát, Annát féltettem a legjobban, de mint kiderült felesleges volt. Mindent megtettek ahhoz, hogy megmutatássák ök ezt komolyan gondolják. Kornélnak nagyon nehéz dolga volt a nála rutinosabb és idősebb ellenfelével szemben. Próbálta tenni amit megbeszéltünk, ami most az ezüst éremre volt elég. Roman mind a 2 meccsén jól teljesített, megérdemelten hozta ismét, az arany érmet, haza.

Bazsink az esti program szerepelt, ahol nem kissebb díj volt feldobva mint a WFL K-1magyar bajnoki öve. Szépen mozgott, tökéletesen védekezett, viszont kevés támadást indított és ez most a győzelemhez nem volt elég.

nyilatkozta Simon László a csapat edzője.

Köszönjük a lehetőséget Farkas László "Nutu" csapatának és Horváth Ferenc mesternek is!

Herceg Zoltánnak, hogy biróként képvisélte egyeületünket.

Gratulálunk versenyzőinknek!

Ügyesek voltatok!



Kapcsolódó dokumentumok


Tovább a teljes oldalra