Tájékoztató hatósági áras tűzifaprogram feltételeiről

Részletes információk a hatósági áras tűzifaprogram feltételeiről, a vásárlás helyszínéről, feltételeiről és menetéről.

Hatósági áras tűzifaprogram

Részletes információk a vásárlás helyszínéről, feltételeiről és menetéről

Magyarország Kormánya az energiaválság kezelésére hatósági áras tűzifaprogramot hirdetett meg, melynek keretében háztartásonként maximum 10 erdei köbméter tűzifa vásárolható, de van lehetőség a maximális mennyiségnél kevesebb, illetve részletekben történő vásárlásra is. A Tűzifaprogramban keménylombos, lágylombos és fenyő tűzifa vásárolható; az egyes állami erdőgazdaságoknál az adott területre jellemző fajösszetétel szerint. A programban hengeres tűzifa vásárolható.

A program keretében az állami erdőgazdaságoknál vásárolható hengeres tűzifa egységes maximált forgalmi adót is tartalmazó ára tűzifa fajtánként, erdei köbméterenként Keménylombos: 30 000 Ft

Lágylombos: 19 000 Ft

Fenyő: 19 000 Ft

A tűzifa szállításának díját az ár nem tartalmazza, az átvételi pontról a felhasználási helyre, azaz a háztartásokig történő szállításról, illetve a fa feldolgozásáról a vásárlónak kell gondoskodnia.

A program keretében magyar lakcímkártyával rendelkező magánszemélyek vásárolhatnak tűzifát a lakcímkártyájuk bemutatásával.

A befizető helyeken történik a fa megrendelése és az egységes, maximált ár befizetése. A program keretében vásárolt tűzifát a vásárlók kizárólag az állami erőgazdaságok által meghatározott helyen és módon vehetik át.

A fertőszentmiklósi lakosoknak a Szombathelyi Erdészeti Zrt.

Sárvári Erdészeti Igazgatóságánál van lehetőségük hatósági áras tűzifát vásárolni!

Cím: 9600 Sárvár, Deák F. u. 4.

Telefon: +36 95 520 037

Fahasználati műszaki vezető: Nárai István

Pénztár nyitvatartása:

Hétfő-csütörtök 8-12 óra

Péntek 8-11 óra



Kapcsolódó dokumentumok

Tájékoztató


Tovább a teljes oldalra