Széchenyi Terv Plusz


Tájékoztató a Simon Gym Diákok a drog ellen combat sport országos bajnokságáról

Március 18-án egyesületünk tagjai, Ősze Flòra, Fodróczy Anna, Rácz Balázs, Selyem Rajmund Zalaegerszegen vettek részt a Diákok a drog ellen nevű küzdősport versenyen.

Diákok a drog ellen combat sport országos bajnokság, Zalaegerszeg, 2023. március 18.

Március 18-án egyesületünk tagjai, Ősze Flòra, Fodróczy Anna, Rácz Balázs, Selyem Rajmund Zalaegerszegen vettek részt a Diákok a drog ellen nevű küzdősport versenyen. 

Sajnos sok klub ès versenyző visszamondta az indulást betegség miatt. A szervezők ennek ellenére a legjobbat pròbálták kihozni a helyzetből, gyorsan ès olajozottan ment le a verseny. A megnyitó után formagyakorlat versenyszámban mutathatták meg tudásokat a fiatal harcművèszek. A formagyakorlat után K1 light szabályrendszerben zajlottak a mèrkőzèsek. Ősze Flòra ellenfele sajnos nem állt ki a mèrkőzèsre. Flòrát betegsèg hátráltatta a felkèszülès során, ennek ellenére remek formában várta a mèrkőzèst. Sajnos meccs nèlkül maradt, de a befektetett munka nem veszett el, jòl fog jönni a következő versenyeken. Fodròczy Anna egy ügyes pècsi ellenfelet kapott. Az első menetben folyamatosan ment előre. A menet elejèt meg is nyerte, a menet vègère viszont a pècsi lány pontosabban talált. A második menetben hiába küzdött szenzáciòsan Anna, a pècsi lány pontosabban talált, ki tudta használni hosszabb ütőtávját. Megèrdemelten nyert a pècsi lány, de Anna is kiválóan teljesített. Nagyon büszkék vagyunk rá. Rácz Balázs is pècsi ellenfèl ellen küzdött. Ez volt Balázs első mèrkőzèse. Nagy lendülettel kezdett ès többször megsorozta, kötelekhez szorította ellenfelèt. A pècsi srác meg is volt fogva. Balázs megnyerte az első menetet. Ellenfelènek a szünetben is fájdalmai voltak, ennek ellenére nagyon meghúzta a második menet elejèt. Balázs most is pròbált nyomást gyakorolni, de nem volt annyira pontos, mint az első menetben. A pècsi srác többet talált, de Balázs volt aktívabb ès kezdemènyezőbb. A pontozók Balázsnak adták a mèrkőzèst. Talán egy extra menet igazságosabb döntès lett volna, de nagyon örülünk, hogy Balázs győzelemmel kezdte versenyzői pályafutását. Selyem Rajmundnak sajnos nem jött össze a bravúr. Ellenfele egy magas, nagydarab, lábon jòl mozgò, gyors ès technikás esztergomi versenyző volt. Rajminak ez volt a második versenye. Sajnos túl ügyes ès gyors volt az ellenfele. Ki tudta használni hosszabb vègtagjait. Többször a sarokba illetve a kötelekhez szorította Rajmit. Mikor Rajmi közel tudott kerülni, egy-kèt szèp találattòl eltekintve nem tudta igazán zavarba hozni az esztergomi srácot, aki többet kezdemènyezett, többet talált, így jogosan nyert. Rajminak az ezüst èrem jutott.

Gratulálunk a versenyzőknek ès ellenfeleiknek. Köszönjük Horváth Ferenc mesternek a lehetőséget ès támogatòink segítsègèt. Köszönjük az edzőknek, Simon Lászlònak ès Windisch Zoltánnak a felkèszítèst, valamint a szülők segítségét.



Kapcsolódó dokumentumok

Fertőszentmiklós Város weboldala jpeg Fertőszentmiklós Város weboldala jpeg Fertőszentmiklós Város weboldala jpeg Fertőszentmiklós Város weboldala jpeg Fertőszentmiklós Város weboldala jpeg Fertőszentmiklós Város weboldala jpeg Fertőszentmiklós Város weboldala jpeg Fertőszentmiklós Város weboldala jpeg Fertőszentmiklós Város weboldala jpeg Fertőszentmiklós Város weboldala jpeg Fertőszentmiklós Város weboldala jpeg Fertőszentmiklós Város weboldala jpeg Fertőszentmiklós Város weboldala jpeg Fertőszentmiklós Város weboldala jpeg