Széchenyi Terv Plusz


Tájékoztató a Simon Gym ICO országos versenyén való részvételéről

Ma a Simon Gym Fertőszentmiklós Sport Egyesület fiataljai Zalaegerszegen az ICO országos versenyén vettek részt Groly Light szabályrendszerben.

ICO országos verseny Zalaegerszeg

2024.06.01.

Ma a Simon Gym Fertőszentmiklós Sport Egyesület fiataljai Zalaegerszegen az ICO országos versenyén vettek részt Groly Light szabályrendszerben és a következő eredmények születtek:

Pokrócz Zsombor l -hely

Fodróczy Anna ll- hely

Ács Dávid l- hely

Pokrócz Zsombor ma is ügyesen oldotta meg az előtte álló feladatot. Ellenfelét szép technikás bunyóval múlva felül első helyen végzett.

Fodróczy Anna kicsit lassan és pontatlanul kezdett. Hagyta ellenfelét felülkerekedni, így az első menet elment. Második menetben már sokkal több pontos ütése és rúgása is volt, de sajnos a győzelemhez nem volt elég. Annánk ma ezüstérmet szerzett.

Harmadik versenyzőnk Ács Dávid volt.

Az első ellenfél ereje és termete is meglepő volt, de mint ütésekkel mint rúgásokkal többet talált így a mérkőzést egyértelműen Dávid nyerte.

Döntőben a második mérkőzését gyors kombinációk sorozatának köszönhetően technikai ko- val sikerül behúzni.

Davidunk megérdemelten lett aranyérmes a mai rendezvényen.

Gratulálunk versenyzőinknek!

Edzők: Windisch Zoltán, Simon LászlóKapcsolódó dokumentumok

Fertőszentmiklós Város weboldala Fertőszentmiklós Város weboldala Fertőszentmiklós Város weboldala Fertőszentmiklós Város weboldala Fertőszentmiklós Város weboldala Fertőszentmiklós Város weboldala Fertőszentmiklós Város weboldala Fertőszentmiklós Város weboldala Fertőszentmiklós Város weboldala Fertőszentmiklós Város weboldala jpeg Fertőszentmiklós Város weboldala jpeg Fertőszentmiklós Város weboldala jpeg Fertőszentmiklós Város weboldala