Simon Gym versenyeredményei - WFC VILÁGBAJNOKSÁG Milánó

2017. november 4-én és 5-én a World Fighter Corporation rendezett világbajnokságot Milánóban ahol a Simon Gym F.S.E. egyesületét Radics Róbert képviselte és ismét világbajnoki győzelmet szerzett.

Radics Róbert thai box szabályrendszerbe indult, amely a legkeményebb küzdelmi elemeket is megengedi, könyök és térd technikák alkalmazása teljes erőből – 71 kg súlycsoportba.

A selejtezőben technikai fölénnyel aratott győzelmet francia ellenfelével szemben.

A döntőben egy olasz ellenfelet kapott, aki sérülés miatt feladta a küzdelmet ezzel a sportolónk idén másodszor lett világbajnok. (júliusban a WFM szervezet világbajnoki övét nyerte meg Rómában). A versenyre Tóth Richárd edző kísérte el, de csapatunk kiváló segítséget kapott Rehák György mestertől, aki nem csak versenyen állt mögöttük.

Mindenkinek köszönjük a segítséget és a támogatást! Köszönjük a szervezőknek, a csapattagoknak, a támogatóknak, Fertőszentmiklós városának és polgármesterének. Külön köszönetet mondunk a győri Unicentrál Bulls Thai Box és Kick-Box Klub edzőinek és versenyzőinek, hogy segítették a felkészülésünket - mondta Simon László vezető edző.

Felkészítők: Tóth Richárd, Simon László, Sörtély Zoltán



Kapcsolódó dokumentumok

1. kép

2. kép

3. kép

4. kép

5. kép

6. kép

7. kép

8. kép

9. kép


Tovább a teljes oldalra