Tájékoztató a Simon Gym I.C.O. Combat Sport Országos a Bajnokságon való részvételéről

I.C.O. Combat Sport Országos a Bajnokság, 2023.09.30. Zalaegerszeg Mai napon egyesületünk tagjai Zalaegerszegen az ICO Combat Sport Országos bajnokságán vett részt.

       I.C.O. Combat Sport Országos a Bajnokság

              2023.09.30. Zalaegerszeg

Mai napon egyesületünk tagjai Zalaegerszegen az ICO Combat Sport Országos bajnokságán vett részt.

Egyesületünket öten is képviselték és a következő eredmények születtek:

Pokrócz Zsombor : K-1 Lightban első helyen végzett. Zsombi a tőle megszokott formát hozta. Ügyesen, trükkösen múlta felül ellenfelét.

Fekete Milán: K-1 Lightban harmadik helyen végzett. Milán becsülettel küzdött, nagyot harcolt, de ez most a győzelemhez nem volt elég. Élete második versenye volt, meccs rutinra van még szükség...

Fodróczy Anna: K-1 Lightban első helyen végzett. Anna erősen bekezdett, sok tiszta találata volt már a mérkőzés első menetében feladására kényszerítette ellenfelét.

Csiszár Kornél: K-1 Lightban harmadik helyen végzett. Kornél bunyójának első menete inkább Kornél vitte de legrosszabb esetben is döntetlen. A második menetben ellenfelének több tiszta ütése volt kézzel, míg Kornél lábbal dominált. Itt magosztott pontozással most alul maradtunk. Kornél rutinos ügyes bunyós, következő alkalommal ki javitsuk ezt a csorbát.

Simon László: orientált K-1 I-hely, K-1 light I-hely.

Edzőnk 7 hosszú év kihagyás után porolta le kesztyűjét. Próbálta újra azt, ami igazán doppingolja őt.

Orientált K-1 ben az elődöntőt megnyerő versenyző borda sérülés miatt a döntőre nem tudott kiállni így sajnos meccs nélkül kaptuk meg az első helyet. "Ennek egyáltalán nem örültünk..."

K-1 Lightban viszont sikerült küzdőtérre lépni. Sikerült mint az elődöntőt mint a döntőt megnyerni.

Gratulálunk versenyzőinknek!

Edzők: Windisch Zoltán, Herceg Zoltán, Tóth Richárd, Simon László



Kapcsolódó dokumentumok


Tovább a teljes oldalra