Újabb országos bajnoki címek Fertőszentmiklósra - Simon GYM

A Simon GYM Fertőszentmiklós Sport Egyesület csapata 2019. október 19-én Baján a WFC országos bajnokságán vett részt.

Csapatot Simon Rózsa K-1 ben, K-1 lightban, míg Árpási Barnabás Thai boxban képviselte.

"Először Rózsa mérkőzött meg light szabályrendszerben (félerős technikák), ahol magabiztos bunyójával pontozta ki ellenfelét. Ez után következett a K1 ami másfél percig sem tartott Rózsának, hisz olyan nyomást gyakorolt ellenfelére ami feladásra kényszerítette őt, így a technikai KO eredménnyel ismét megszerezte a második országos bajnoki címét. 

Kis idő elteltével következett Barna thai box kategóriában (könyök és térd technikák, a legkeményebb szabályrendszer). Barnánk a versenyzése során első alkalommal lépett ringbe ebben a szabályrendszerben. A felkészülése jól sikerült, kiváló technikai és erőnléti állapotban, ahol mindkét meccsét első menetben fej térd KO-val fejezte be.

Az egyesületünk újabb két országos bajnoki címmel rendelkező versenyzővel gyarapodott. Két versenyzőnk három magyar bajnoki címet szerzett, az év második felének egy kiemelkedő eredménye. Az edzői gárdánk erősödött két új edzővel, a létszámunk folyamatosan bővül, a támogatóink száma növekedik, az eredmények önmagukért beszélnek. Köszönet a felkészítőknek, a társ kluboknak a közös edzésekért, a csapatnak a támogatásokért." - nyilatkozta Simon László az egyesület vezető edzője 

Gratulálunk versenyzőknek!

Edzők: Molnár László /Pötti/, Tóth Richárd, Molnár Sándor, Bugyik György, Simon László
Kapcsolódó dokumentumok