Széchenyi Terv Plusz


Tájékoztató HULLADÉKGYŰJTÉSI NAPOK VÁLTOZÁSÁRÓL

Tisztelt Lakosság! Ezúton tájékoztatjuk Önöket a 2023. július 1-től új hulladékgyűjtési időpontok kerülnek aktualizálásra. Az átállást követő átmeneti időszakban (2 hét) a gyűjtési nap változása miatt esetlegesen elmaradt kommunális hulladékszállítást a következő héten pótoljuk, ha területileg illetékes ügyfélszolgálati irodánkon keresztül jelzik ügyfeleink erre vonatkozó igényüket. Szelektív és zöldhulladékgyűjtés esetében ezt a következő havi gyűjtési napon tudjuk pótolni. Ügyfeleink az edényeket és a zsákokat legkésőbb a gyűjtési napon reggel 5 óráig szíveskedjenek kihelyezni.

Tisztelt Lakosság!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket a 2023. július 1-től új hulladékgyűjtési időpontok kerülnek aktualizálásra.

Az átállást követő átmeneti időszakban (2 hét) a gyűjtési nap változása miatt esetlegesen elmaradt kommunális hulladékszállítást a következő héten pótoljuk, ha területileg illetékes ügyfélszolgálati irodánkon keresztül jelzik ügyfeleink erre vonatkozó igényüket.

Szelektív és zöldhulladékgyűjtés esetében ezt a következő havi gyűjtési napon tudjuk pótolni. Ügyfeleink az edényeket és a zsákokat legkésőbb a gyűjtési napon reggel 5 óráig szíveskedjenek kihelyezni.

A II. félév hulladékszállítási rendjét a következő linket tudják letölteni: https://stkh.hu/szolgaltatasaink/hulladeknaptar-2023-ii-felev/

Köszönjük együttműködésüket!

STKH koordináció



Kapcsolódó dokumentumok

Fertőszentmiklós Város weboldala pdf Kommunális hulladékgyűjtési naptár Fertőszentmiklós Város weboldala pdf Hulladékgyűjtési naptár 2023. év