Széchenyi Terv Plusz


Tájékoztató a Simon Gym Nagykanizsa I.C.O. Európa bajnokságáról

Az I.C.O. európa bajnokságon 11 ország, 224 sportolója vett részt. Több mint 300 nevező volt az egyéb kategóriákban. A Simon Gym Fertőszentmiklós Sport egyesület 5 fővel képviselte magát.

Nagykanizsa I.C.O. Európa bajnokság!

2024.04.13-14. Nagykanizsa

Az I.C.O. európa bajnokságon 11 ország, 224 sportolója vett részt. Több mint 300 nevező volt az egyéb kategóriákban.

A Simon Gym Fertőszentmiklós Sport egyesület 5 fővel képviselte magát és a következő eredmények születtek:

- Fodróczy Anna: K-1 light. 1 hely

                                   Kicklight. 1 hely

- Pokrócz Zsombor: Light contact 1 hely

                                   K-1light 1 hely

                                   Kicklight 1 hely

-Fekete Milán: K-1 light. 1 hely

                                   Kicklight 1 hely

-Csiszár Kornél: K-1 light. 5 hely

                                   Kicklight 1 hely

Mészáros Botond: K-1 Light 1 hely

                                   Kicklight 1 hely

Pokrócz Zsombort három szabályrendszerben is indítottuk, mert tudtuk meg van a rutinja, edzettsége hozzá, hogy ha kell napi 4-5 mérkőzést is magabiztosan végig tud küzdeni. Szombaton Light contactban mérkőzött meg egy horvát ellenféllel. A horvát kisfiú ügyes, erős volt, főleg ökölvívó technikákkal próbálkozott. Zsombi ezt magabiztosan tudta kezelni és rendre, hol kézzel, hol lábbal vette át az irányítást. Zsombi I.C.O. Light contact Európa Bajnok lett.

Kicsit később K-1light következett. Itt egy magyar ellenféllel nézett szembe. Az ellenfele egy kicsivel idősebbnek, érettebbnek tűnt, de Zsombi meccsrutinja és szorgalma most aranyat ért. K-1 lightban is I.C.O. Európa Bajnok lett!

Vasárnap Kicklightban az elődöntőben ukrán ellenfelet kapott akit egyhangúan, könnyedén sikerült legyőznie.

A döntőben ismét ukrán ellenféllel nézett farkasszemet. Az ellenfél nagyon képzett és könnyedén jutott el a döntőig.

Zsombi itt sem hagyta magát. Első menet szorosan, de hoztuk, a második menetben tudta fokozni előnyét. Ami Zsombi egyhangú győzelmét jelentette. Kicklightban is I.C.O. Európa Bajnok lett.

Fekete Milán szombaton K-1 Light-ban bunyózott egy ukrán fiúval. Milán nagyon bekezdett, folyamatosan ütött és talált, rákényszerítette akaratát az ellenfelére, aki egyre csak hátrált. Folyamatos non-stop küzdelmet láthattunk, üresjáratok nélkül, amiben Milán technikai és fizikális előnye látványosan megmutatkozott. Megérdemelten emelték a kezét magasba a mérkőzés után, így Milán I.C.O. K1 light európabajnok lett.

Vasárnap Kicklightban ugyan azzal az ukrán ellenféllel küzdött mint előtte nap K-1 light-ban. Milán mint két menetben kézzel - lábbal is kipontozta ellenfelét. Sőt olyan technikákkal is próbálkozott amiket ezelőtt még nem láttunk bunyójában.

Egyhangú pontozással Kicklightban is I.C.O. Európa Bajnok lett.

Fodróczy Annának szombaton K-1 Light-ban egy magyar lánnyal kellett szembenéznie, akivel a thaibox válogatott edzésén már volt szerencséje sparringolni és gyakorolni. Nagy iramú, izgalmas, szoros mérkőzést vívtak. A hullámzó küzdelemben hol egyik, hol másik lány talált többet. A győzelmett az extra menet hozta meg számunkra, Így Anna megérdemelten lett K-1light I.C.O. Európa Bajnok.

Vasárnap Kicklightban szintén magyar lánnyal nézett szemben. Az ellenfele láthatóan tartott Annától, így nem volt nehéz dolga, könnyen nyerte meg a mérkőzést.

Anna Kicklightban is I.C.O. Európa Bajnok lett.

Csiszár Kornél szombaton K1 light szabályrendszerben egy erős, technikás, masszív ukrán ellenfelet kapott. Az ukrán fiú nagyon határozottan, erősen, technikásan dolgozta végig mindkét menetet. Sajnos Kornél nem tudta felvenni a ritmust. Többet kapott, mint adott az első menet elment. A második menetben mindent beleadott, egy szoros menetet tudott hozni. Igazi férfias küzdelemre kényszerítette az ukrán fiút, de győznie nem sikerült. Kornél K-1 Light-ban 5 helyen végzett az I C.O. Európa bajnokságon.

Vasárnap Kicklightban a selejtezőn magyar vetéjtárssal nézett szembe, akit szép technikás bunyóval győzött le. Az elődöntőben egy ukrán fiú következett akit különösebb nehézségek nélkül tudott megoldani.

Döntőben ismét egy ukrán fiúval állt szemben aki talán a legszebb techniki repertoárt mutatta be amit ezen a versenyen láttunk.

Kornél az első menetben egyenes ütésekkel körives rúgásokal, törte az ukrán támadásait. Az első menet végén kicsit lemaradva, fordultunk a második menetre. A második menetben Kornél taktikát váltott, nyomást alá helyezte ellenfelét aki ahogy telt az idő egyre többet kapott és hibázott. A meccs végén, ha szűken is de Kornél kezét emelték a magasba aki Kicklightban I.C.O. Európa Bajnok lett.

Mészáros Botond szombaton K-1 Light szabályrendszerben kezdett egy magas bosnyák ellenfél ellen. Botond mindkét menetben nyomás alá helyezte, folyamatosan támadt, aminek meg is lett az eredménye. A sokadik kifordulás és mélyre hajolás után a mérkőzésvezető leléptette a második menetben. A döntőben Botond egy nagyon technikás és ügyes ukrán ellenfél ellen küzdött. Nagyon magas színvonalú küzdelmet hoztak a versenyzők, ami nem tartott túl sokáig. A bátran támadó Botond a ringsarokba szorította ellenfelét, majd egy májra elhelyezett térdessel az első menetben befejezte a küzdelmet. Botond határozott, fizikális versenyzéssel megérdemelt nyert K-1 light I.C.O. európabajnoki aranyérmet.

Vasárnap Kicklightban avval a technikás ukrán fiúval küzdött akit előtte való nap K-1 light-ban sikerül megállítania. Az első menet nem nekünk kedvezett, sem kézzel sem lábbal nem éreztük az ellenfelét.

A második menetre viszont Botond össze szedte magát, ahogy fáradt az ukrán fiú ő úgy kapott erőre. Egyre több találatot szerzett, amit a második menet végéig folyamatosan növelni tudott.

Botondnak egy nagyon szoros meccsen sikerült győzni így Kicklightban ő is I.C.O. Európa Bajnok lett.

Köszönjük támogatóink segítséget!

Köszönjük Horváth Ferenc Mesternek a lehetőséget!

Köszönjük sportolóink szüleinek a folyamatos segítséget, hisz nélkülüketek nem jutottunk volna el idáig!

Gratulálok versenyzőinknek!

Edzők: Herczeg Zoltán, Windisch Zoltán, Simon László



Kapcsolódó dokumentumok

Fertőszentmiklós Város weboldala Fertőszentmiklós Város weboldala Fertőszentmiklós Város weboldala Fertőszentmiklós Város weboldala Fertőszentmiklós Város weboldala Fertőszentmiklós Város weboldala Fertőszentmiklós Város weboldala Fertőszentmiklós Város weboldala Fertőszentmiklós Város weboldala Fertőszentmiklós Város weboldala Fertőszentmiklós Város weboldala Fertőszentmiklós Város weboldala Fertőszentmiklós Város weboldala Fertőszentmiklós Város weboldala Fertőszentmiklós Város weboldala Fertőszentmiklós Város weboldala Fertőszentmiklós Város weboldala Fertőszentmiklós Város weboldala Fertőszentmiklós Város weboldala Fertőszentmiklós Város weboldala Fertőszentmiklós Város weboldala Fertőszentmiklós Város weboldala Fertőszentmiklós Város weboldala Fertőszentmiklós Város weboldala Fertőszentmiklós Város weboldala Fertőszentmiklós Város weboldala Fertőszentmiklós Város weboldala Fertőszentmiklós Város weboldala Fertőszentmiklós Város weboldala Fertőszentmiklós Város weboldala Fertőszentmiklós Város weboldala Fertőszentmiklós Város weboldala Fertőszentmiklós Város weboldala Fertőszentmiklós Város weboldala Fertőszentmiklós Város weboldala Fertőszentmiklós Város weboldala Fertőszentmiklós Város weboldala Fertőszentmiklós Város weboldala Fertőszentmiklós Város weboldala Fertőszentmiklós Város weboldala Fertőszentmiklós Város weboldala Fertőszentmiklós Város weboldala Fertőszentmiklós Város weboldala Fertőszentmiklós Város weboldala Fertőszentmiklós Város weboldala Fertőszentmiklós Város weboldala Fertőszentmiklós Város weboldala Fertőszentmiklós Város weboldala Fertőszentmiklós Város weboldala Fertőszentmiklós Város weboldala Fertőszentmiklós Város weboldala Fertőszentmiklós Város weboldala Fertőszentmiklós Város weboldala Fertőszentmiklós Város weboldala Fertőszentmiklós Város weboldala Fertőszentmiklós Város weboldala Fertőszentmiklós Város weboldala Fertőszentmiklós Város weboldala Fertőszentmiklós Város weboldala Fertőszentmiklós Város weboldala Fertőszentmiklós Város weboldala